img_9240

Sponsoreret

Både Villads og Noam har masser af hår. Især Noam har meget tykt hår. Egentlig er jeg slet ikke sippet med at drengene skal have vasket hår med sæbe. Men med den manke Noam altid har, sammenlagt med hans alder (mad i håret), så er det altså bare sommetider nødvendigt. Det er han dog ikke selv enig i. Hver eneste gang vi skulle vaske det hår, stak han i et hysterisk hyl og jeg har ofte måtte få det overstået hurtigt og kontant, hvilket blev til en møg oplevelse for os begge. Hold k..t så frustrerende det kunne være.

Men så opdagede jeg et mærke som havde en lidt anden tilgang til ungerne som forbrugere end alle de produkter med Disney motiver. De er gode i mange sammenhæng, men det har ikke været noget som har kunne interessere Noam så meget at jeg kunne vaske hans hår.

img_9239

Cool-kidz.dk. Her fandt jeg en masse lækre produkter. Stadig uden paradume of parabener, som jeg trods alt kræver til ungerne. Den her banan shampoo er genial. Selve duften kommer fra slikaroma og er ganske fredelig. De fåes med forskellige dufte, men Noam elsker bananer så derfor blev det denne. Håret er så super lækkert bagefter. Selve bananduften er meget anonym når det er skyllet ud så det er fordi den virker kunstig. Men faktum er at vi rent faktisk kan vaske hans hår fredeligt nu. Han har selv valg “sin duft”.

Jeg købte faktisk også en som hedder krible krable med en duft som lus slet ikke tåler, men som vi mennesker ikke tænker over. Som er forebyggende mod lusseangreb:) Til sidst en trylle vask som er en slags all-in-one. Den er helt neutral med økologisk aloe vera. Samtidig kan kan skumme også. Virkelig fede produkter som vi har brugt herhjemme et stykke tid. Derfor tør jeg uden at tøve godt anbefale produkterne fra www.cool-kidz.dk. 

Hvis ikke i har handlet på www.kids-world.dk før, så vil jeg virkelig anbefale jer at kigge derind af og til. De har tit nogle lækre tilbud og der kommer hele tiden nye vare ind. De har super hurtig levering og en fantastisk service. Man kan altid få fat i dem, særligt på mail har jeg kommunikeret meget med dem, hvis der har været noget.

Så blev det søndag, som herhjemme er hellig. Om søndagen har vi ingen planer og er altid sat af til af dase. Det elsker vi alle fire. Dog bliver drengene rastløse sidst på eftermiddagen, som gør at vi altid lige må en tur ud og lege lidt. Det er nok heller ingen skade til for os;)

Knus herfra

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.